Афіша, Новини

Мистецтво «small talk». У Чернівцях відбудеться зустріч між ініціативними містянами

Chernivtsi Networking: творення змін через спілкування між різними людьми.

Networking-зустріч у Києві. Фото Каті Акварельної

23 серпня у Чернівцях відбудеться зустріч Chernivtsi Networking: Change Makers vol.2. Містяни зможуть у форматі «small talk» зустрітися, обговорити проблеми міста та вплинути на їх вирішення.

Організатори такої події у Чернівцях: Тарас Корнійчук, Любов Марушина, Сергій Кізіма та Ігор Константинюк. 

Networking-зустріч у Києві. Фото Каті Акварельної

Ініціатори зустрічі перейняли досвід нетворкінгу з інших міст України. Зокрема, у Києві «small talk» проходив уже близько 50 разів. Це – чудова можливість провести вечір у середовищі ініціативних успішних людей, налагодити контакти, навіть знайти працівників та роботодавців.

«Основна мета  – дружнє й ненав’язливе спілкування між соціально-активними людьми. Чудова нагода наживо перетнутися, розповісти про себе, зацікавити власними ідеями, разом творити корисне для міста», – розповідає співорганізатор зустрічі Ігор Константинюк.

Networking-зустріч у Києві. Фото Каті Акварельної

Це вже друга зустріч такого формату в нашому місті. Вперше чернівчани зустрічалися для «small talk» 2 серпня у дворику Українського народного дому.

«Тоді було щонайменше 50 гостей. Зокрема, колишній міський голова Олексій Каспрук, учасники проекту Meet Up з Ляйпцігу. Цього разу ми організовуємо зустріч на вулиці Ольги Кобилянської, де й так чернівчани зазвичай зустрічаються для живого спілкування», – додає Ігор.

Нетворкінг триватиме з 19:00 по 22:00 на площі Філармонії (поблизу літньої площадки бару «LaBeerint»).

Networking-зустріч – подія, під час якої учасники знайомляться, спілкуються, обмінюються думками, ідеями та досвідом. Ідея заходу – зібрати в одному місці людей з різних середовищ. Тих, які готові бути змінотворцями (Change Makers), жити розумінням проактивності та небайдужості, творити великі та маленькі зміни в суспільстві та державі.

 

 

Коментарі