Новини

У Чернівцях триває конкурс на кращий проект дитсадка на бульварі Буковинського Віче

Конкурсні проекти приймають до 16 жовтня 2018 року.

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради оголошує відкритий архітектурний бліц-конкурс на кращу проектну пропозицію дитячого дошкільного закладу на бульварі Буковинського Віче, 9.

Метою  конкурсу є визначення кращої проектної пропозицію з числа поданих, згідно з умовами Конкурсу та використання цих пропозицій для подальшого впровадження заходів проекту.

Конкурс триватиме два місяці з моменту опублікування оголошення про проведення конкурсу в друкованих засобах інформації.

Як йдеться на сайті національної спілки архітекторів України в Чернівецькій області, учасниками конкурсу можуть бути окремі архітектори або їх авторські колективи, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат.

Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У складі колективу можуть бути архітектори без кваліфікаційного сертифікату, студенти творчих вищих навчальних закладів і фахівці суміжних професій.

На участь у конкурсі не мають права ті, хто брали участь у його підготовці та організації, працівники, організатори, члени журі, а також їхні родичі.

Участь у конкурсі безкоштовна. Реєстраційний внесок учасники конкурсу не сплачують.

Кількість та розміри премій: Для виплати грошової винагороди переможцям Конкурсу встановлюється преміальний фонд у розмірі 50000 (п’ятдесят тисяч) гривень, в тому числі:

Перша премія – 25000 (двадцять п’ять тисяч) гривень.

Друга премія  – 15000 (п’ятнадцять тисяч) гривень.

Третя премія  – 10000 (десять тисяч) гривень.

Конкурсні проекти приймають до 16 жовтня  2018 року в департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин за адресою: м. Чернівці,  вул. Б.Хмельницького, 64-А (кабінет 306).

Нагадаємо, також шляхом проведення архітектурного конкурсу визначать, як виглядатиме стадіон «Буковина» після реконструкції.

 

Коментарі