Новини

Двоє футболістів «Буковини» увійшли до збірної туру Другої ліги

Гра Богдана Степаненка та Євгена Заїченка заслужила високої оцінки.

Фото: офіційна фейсбук-сторінка ФСК “Буковина”

Двоє гравців ФСК «Буковина» увійшли до символічної збірної четвертого туру Другої ліги з футболу за версією видання «СпортАрена». До одинадцяти найкращих включили воротаря Богдана Степаненка та півзахисника Євгена Заїченка, які допомогли чернівецькій команді на виїзді обіграти «Верес» (Рівне) із рахунком 3:1.

«По ходу матчу з кожною хвилиною діяв все впевненіше. Потягнув удари Маїка, Котляра, Боровця, Бондаренка. Капітулював тільки в самій кінцівці після розстрілу воріт. Дуже посприяв виїзній перемозі над Вересом», – оцінює дії голкіпера Богдана Степаненка спортивне видання.

«Лівий фланг був мотором наступу чернівчан у виїзному матчі з Вересом. Спершу Заїченко асистував Р. Кузіву в епізоді з першим голом, на початку другого тайму подвоїв рахунок особисто. Гарно комбінував на чужій половині поля», – резюмує гру Євгена Заїченка «СпортАрена».

Нагадаємо, наразі ФСК «Буковина» займає четверте місце в турнірній таблиці групи «А» Другої ліги. 19 серпня, о 18:00, чернівецька команда прийматиме на своєму полі ФК «Полісся» (Житомир).

 

 

 

Коментарі