Новини

«Clean-up marathon». Чернівчан запрошують взяти участь у психологічному марафоні

Кожен учасник отримуватиме завдання – вони займатимуть мінімум часу, але даватимуть максимум результату.

Фото: Aziz Acharki

Чернівецька Психолог Євгенія Ландяк розпочинає марафон «Clean-up marathon», завдяки якому кожен охочий зможе усвідомити та трансформувати свої думки. Марафон триватиме чотири тижні. Шість дні на тиждень  учасники отримуватимуть завдання, які займатимуть мінімум часу, але даватимуть максимум результату.

Кожен тиждень буде тематичним.

Перший тиждень. Присвячений людям і взаємовідносинам з ними. Також говоритимуть про образи та недосказане. Це буде тиждень відвертостей, прощань і відпускань. Учасники будуть здивовані завданнями.

Другий тиждень. Очищення мови. Наша мова не тільки інструмент спілкування, а ще й наша візитівка в світі. Мова – це вплив. Кожна людина хоче впливати позитивно і спілкуватись з тими, хто позитивно впливає на неї.

Третій тиждень. Присвячений очищенню думок. Хто там казав, ти – те, що ти їж? Ти те, що ти думаєш. Бо думками ти формуєш життя, впливаєш на людей і думки твої стають твоїми словами та діями. Будемо формувати звичку думати так, щоб бути тим, ким ти хочеш.

Четвертий тиждень. Учасники марафону будуть працювати зі своїми спогадами.

«Ми не можемо забути неприємне, проте наше ставлення до минулого може змінюватись. Марафон дуже гнучкий – ви можете обрати два формати метафор, за якими ви проходитимете його. Річка – якщо ваше життя – це вир і динаміка, або дім – якщо ваше життя – це будинок, в якому відбуваються дії, в який приходять люди, який ви носите з собою, будуєте, перебудовуєте як вам заманеться», – розповіла у коментарі психолог.

Можна вибрати мову, на якій вам зручно проходити марафон. Пропонують українську або російську. Також для тих, хто не любить читати або краще сприймає на слух – завдання надсилатимуть в аудіо та текстовому форматі.

Вартість: 350 грн за 26 днів завдань та вправ, які змінять ваше життя.

Автор марафону: Євгенія Ландяк. Психолог, коуч, тренер розвиваючих програм, майстер-практик НЛП, тренер-ассистент НЛП.

Щоб взяти участь у марафоні натисніть тут.

 

 

Коментарі