Новини

Чернівчанці Анні Климчук потрібна допомога у боротьбі з раком

Жінка уже пройшла сім хіміотерапій.

Чернівчанка Анна Климчук потребує допомоги у боротьбі з раком. Жінка є мамою маленького хлопчика та займається волонтерством – вона врятувала життя сотні безпритульних собак. Анна уже пройшла сім хіміотерапій, загальною вартістю понад 100 000 гривень.  Наразі їй потрібні гроші на лікування. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку пише Анжела Косован.

«Анна, людина з великим серцем, мама маленького хлопчика, потребує вашої допомоги! Діагноз: Лімфогрануломатоз, нодулярна форма – 2 стадія. Анна пройшла 7 хіміотерапій, загальною вартістю понад 100000 грн. Хіміотерапія дала побічні ефекти: анемія (зниження кількості еритроцитів і гемоглобіну), що проявляється підвищеною втомою, слабкістю, задухою; відсутність та зміна апетиту; сухість та біль шкіри, крихкість та ламкість нігтів, погіршення пам’яті, зниження концентрації, можливе відчуття печіння та поява виразок слизової оболонки рота і горла, набряки, кровотечі з ясен, шлунка і т.д; депресивні стани», – ідеться у дописі.

Допомогти Анні може кожен охочий.

Карта Приватбанку для переказу грошей Анні: 5168 7551 1136 9514 .

«Разом зі мною та іншими небайдужими, допомагала в організації мітингів проти вбивства безпритульних тварин, допомагала в організації приїзду австрійської організації «4 лапи», які простерилізували перших тварин в нашому місті, а також, упродовж багатьох років весь свій вільний час витрачала на прилаштування тварин», – пише Анжела Косован.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі