Афіша, Новини

Як буковинці святкуватимуть День незалежності. Програма

Заплановані туристичний фестиваль, урочистий концерт та встановлення рекорду України.

SONY DSC

Цьогоріч до Дня незалежності України на Буковині відбудеться низка фестивальних заходів, повідомляють у прес-службі Чернівецької ОДА.

25-26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір», що на горі Томнатик у селі Шепіт Путильського району, вже вдруге відбудеться туристичний фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!».

21 серпня, о 12:00 у музеї архітектури та побуту у Чернівцях розпочнеться обласне мистецько-фольклорне свято «Несемо в серці Україну».

З 24 по 26 серпня у селі Подвірному Новоселицького району пройде другий фестиваль «Справжніх Театральних Патріотів» (СТеП).

«Цьогоріч участь у заході візьмуть молодіжні театри та театральні колективи з Чернівців, Хмельницького, Чернігова та Києва», – повідомляє організатор фестивалю, Керівник театральної студії «Вік» Микола Бабин.

Жителі села Динівців, що на Новоселиччині, у День незалежності України спробують встановити рекорд України, виконавши найчисельніший у державі народний танець «Коса».

Окрім цього, у Чернівцях до 24 серпня готують Великий урочистий концерт, а буковинські художники розгорнуть виставку нових полотен та виробів народних майстрів у «Вернісажі», що на вулиці Івана Франка.

 

 

 

Коментарі