Новини

Юних чернівчан запрошують на прослуховування до театральної студії

До участі запрошують дітей віком від 7- 15 років.

Фото dramtheater.cv.ua

Театральна студія для дітей та молоді при Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської оголошує набір на 2018-2019 навчальний рік. Як повідомили в прес-службі театру, прослуховування відбудеться у приміщенні театру 26 серпня з 10.00-16.00.

«Діти готуються до прослуховування, розказують вірші, танцюють чи співають. Викладачами є актори нашого театру, вони ж і будуть в комісії. У групу набирають 10-15 дітей, заняття проводять чотири рази на тиждень: у понеділок, вівторок, пятницю діти приходять на 15.00, а в суботу на 10.00. Курси платні. У студії діти займаються з першого вересня по червень», – розповідає адміністраторка театру пані Марина.

За словами пані Марини, після роботи в студії дітей залучають до театральних постановок.

Учні студії активно задіяні у подіях театру (відкритті театрального сезону, фестиваль «Золоті оплески Буковини»), а також у репертуарних виставах: «Солодка Даруся» за М. Матіос, «Срібний павук» за В.Кожелянком, «Земля» за О.Кобилянською, «Білосніжка і семеро гномів» за бр. Грімм, найбільш помітною є участь студійців у театральній постановці до 200-річчя Т.Шевченка «Тарас і Доля» та виставі для усієї родини «Енні», про що свідчать відгуки у пресі та висока оцінка театральних критиків і митців.

Взяти участь у прослуховуванні запрошують дітей віком від 7-15 років. За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 52-26-49, 0509005630.

 

Коментарі