Новини

Прокидатися на годину раніше, ніж ви це робите зазвичай. Книга «Чудовий ранок. Як не проспати життя»

Чернівчанка Світлана Олексійчук вважає, що книжка Гела Елрода «Чудовий ранок. Як не проспати життя» стане вам у пригоді. Автор книги започаткував метод покращення життя, який змінить ваш світ.

Любите поспати зранку? Щодня неохоче прокидаєтеся і не хочете підводитися з ліжка? Після сигналу будильника роздратовано вимикаєте його і далі продовжуєте спати? Вам катастрофічно не вистачає часу на роботу над собою? Якщо ви відповіли ствердно хоча б на два запитання, то книжка Гела Елрода «Чудовий ранок. Як не проспати життя» стане вам у пригоді. 

Автор книги започаткував метод покращення життя під назвою «Чудовий ранок». У нього мільярди послідовників по всьому світу. Гел Елрод прагне, щоб кожен, прокидаючись щодня, відчував такий спектр емоцій, як в дитинстві у Різдвяний ранок. Чоловік на власному прикладі демонструє, як корисно прокидатися раніше. Той час, якого завжди не вистачає на здійснення мрії, час, який поглинає щоденна рутина, можна знайти. Просто треба прокидатися на годину раніше, ніж ви це робите зазвичай.

Цю «нову» годину можна присвятити читанню, медитації, молитві, фізичним вправам, афірмаціям (це наукова назва позитивних тверджень), візуалізації та плануванню свого дня. Усі ці маніпуляції, за його словами, якісно впливають на покращення життя (і це не політичний лозунг).

Аби звикнути до нового режиму потрібно 30 днів. Саме стільки необхідно організму, щоб «переформатуватись».

Спробувала декілька позицій цього методу. Приємно здивована, але це таки діє. Від того, що я тепер сплю на годину менше, організм тільки у виграші. Почуваю себе краще. Розпочала багато нових справ. Що з цього вийде, розповім пізніше.

Читайте також: «Як стати «лінивою мамою». Книга, що допоможе зробити ваших дітей щасливими

Щиро раджу спробувати «чудовий ранок» на собі. Інструкція в книжці детальна і навіть прораховано основні ризики.

Просто прочитайте цю книгу. Щоб переконати вас, ловіть декілька фраз із книги:

«Всього 5 % людей у світі виконують свої передноворічні обіцянки. Решту вистачає максимум на місяць».

«Коли берете на себе повну відповідальність за все, що відбувається у вашому житті, ви водночас заявляєте про своє право змінювати в ньому будь-що».

«Хоч би що відбувалося у вашому минулому, ви зможете змінити своє майбутнє, змінивши теперішнє». 

« Змініть критику на співчуття, скарги – на вдячність, страх- на любов».

Насамкінець, декілька слів про автора. 

Гел – успішний менеджер. Тренер та наставник. Пережив страшну автокатастрофу, опинився в комі. Одужав. Розпочав життя спочатку. Одружений. Батько двох дітей. Автор низки праць із саморозвитку та мотивації».

Назва: «Чудовий ранок. Як не проспати життя»
Видавництво: «Наш формат»Київ. 2018
Автор: Гел Елрод
Кількість сторінок – 176
Моя оцінка – 10 з 12.
Купувала на сайті yakaboo.

 

Коментарі