Новини

Чернівецька область в лідерах за кількістю освоєних коштів на дороги

У липні гроші на ремонт доріг на Буковині освоїли на 57%.

Міністерство інфраструктури інформує, як в Україні у липні цього року освоювали кошти на ремонти доріг. Так, у лідерах опинилася Чернівецька область, посівши 5 місце рейтингової таблиці із показником у 57% від поставлених завдань. Перші місяця посіли Івано-Франківська, Хмельницька області та місто Київ.

На сайті служби автомобільних доріг у Чернівецькій області йдеться про те, що цьогоріч ремонт доріг місцевого значення нашої області здійснюють за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Станом на початок серпня повністю закінчено ремонтні роботи на ділянці Сергії – Ріпень (Путильський район), під’їзд до села Ворничани (Хотинський район), Сторожинець-Панка, об’їзд міста Сторожинець,  Глибока – Буденець – Банилів  Підгірний (Сторожинецький район), Атаки-Хотин, Данківці – Круглик – Ярівка (Хотинський район) та інші райони й дороги важливого значення.

Орієнтовне загальне виконання станом на 27 липня 2018 року на дорогах місцевого значення Чернівецької області  склало  56,487 мільйона гривень.

До слова, найгірші результати у Луганській – 13%, Закарпатській – 13%, Рівненській – 14%, Черкаській – 15% та Полтавській – 15 % областях.

 

Коментарі