Новини

У Чернівцях нічні тролейбуси за першу зміну перевезли 23 пасажирів

Нововведення себе поки не виправдовує.

З 1 серпня у Чернівцях почали курсувати нічні тролейбуси. «Рогаті» возять людей за двома маршрутами: завод «Гравітон» – Калинівський ринок та завод «Гравітон» – вулиця Південно-Кільцева. Вартість проїзду вночі складає вісім гривень. Та поки чернівчани не надто активно користуються нічними тролейбусами. Про це в коментарі «Шпальті» повідомив в. о. начальника КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Михайло Олексюк.

«Перша ніч показала негативний результат. За одним маршрутом перевезли 15 осіб, а за іншим – 8. Причому не було жодного тверезого пасажира, навіть ледь не доходило до конфліктних ситуацій», – розповів він.

За словами керівника ЧТУ, нічні тролейбуси, окрім пасажирів, розвозять по домівках працівників тролейбусного управління.

«Хоча перша ніч не є показником, але все одно на те, що нічні рейси будуть прибутковими я навіть не розраховую. Щось подібне ми колись практикували в новорічну ніч, коли випускали на лінії тролейбуси. Крім побитого водія і розбитого скла, жодного результату не було», – сказав Михайло Олексюк.

Нагадаємо, з 1 серпня тариф на проїзд у міському електротранспорті зріс до трьох гривень. Михайло Олексюк повідомив, що чернівчани до цього рішення віднеслись з розумінням.

«День пройшов досить спокійно, жодних скарг не було, люди завдяки ЗМІ були підготовлені та попереджені. Через подорожчання вартості проїзду, кількість пасажирів не зменшилась», – повідомив в. о. начальника ЧТУ.

Читайте також: Як відродити електротранспорт у Чернівцях. Михайло Олексюк про минуле й теперішнє ЧТУ

 

 

Коментарі