Новини

Сьогодні абітурієнти дізнаються, чи вступили на бюджет

Вступникам до 18-ї години 6 серпня необхідно виконати вимоги, зазначені в електронному кабінеті. 

Сьогодні, 1 серпня, стане відомо, хто з вступників отримав рекомендацію на бюджет. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства освіти і науки.

Вступники, які подали документи на бакалаврські програми, а також у магістратуру медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування після закінчення 11 класів. Розподіл бюджетних місць відбуватиметься за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення.

У тих вступників, які будуть рекомендовані на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з’явиться статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам буде необхідно виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня, зокрема, подати оригінали документів.

Після виконання зазначених вимог статус електронної заяви має змінитись на «Включено до наказу», а заклад освіти видати наказ про зарахування студентів.

Якщо вступник не виконає вимоги, то його рекомендація буде анульована, а статус електронної заяви змінюється на «Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)».

У вступників, які не отримають 1 серпня рекомендацію на бюджет, навпроти всіх заяв залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі сертифікатів ЗНО на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання буде оприлюднений 1 серпня на сайті Вступ.ОСВІТА.UA.

 

 

Коментарі