Новини

Врятувати Янусю. На лікування буковинки потрібна 301 тисяча євро

Дівчинка уже два роки бореться з нейробластомою четвертої стадії.

Два роки тому буковинці Янусі Дяківнич поставили діагноз – нейробластома 4 стадії. У дитини були метастази в кістковому мозку та внутрішніх органах. Лікарі давали дуже низькі шанси на одужання, але медики в турецькому місті Стамбул зробили неможливе. Після численних хіміотерапій, операцій – Януся подолалу хворобу. Та перемога була нетривалою. У дитини стався рецидив. На лікування знову потрібно зібрати чималу суму – 301 тисячу 500 євро. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написала благодійниця Марта Левченко.

«Що б ви зробили, якби у вас залишився останній і єдиний шанс! Але ж шанс…Януся, манюня яка 2 роки в Стамбулі бореться з нейробластомою 4 стадії, високою групою ризику… після рецедиву, лікуючий професор Інджі Айян, повідомила, що її єдиний шанс вижити – це імунотерапія ліками Unituxin, яких в Стамбулі, на жаль, нема. Це найновіша розробка лікування антитілами, які розпізнають клітини нейробластоми і пожирають її! Багато чудес зробили ці ліки! З думкою щодо Яни, погодився і провідний професор, науковець, дослідник імунотерапіі в Грайсвальді (Німеччина) професор Х. Лоде. Він готовий продовжити боротьбу за Яночку саме цими ліками, які у його клініці успішно застосовуються». 
Його Клініка виставила рахунок 301500 євро! Це неймовірно космічна сума, яку ми мали б сплатити одразу і повністю, це за весь курс лікування ( 5 курсів та можливі ускладнення).
Це неймовірна сума! Але життя- воно безцінне, якби це було наше житя, якби це був наш з вами останній шанс…. 

Яна неймовірно крута, розумна і глибока дитина, вона розповідає свої думки до мурашок по шкірі…. вона все розуміє, і каже що «в мами нема грошей, і вона ніколи не буде здорова….» , вона обіймає і заспокоює нас дорослих… вона все розуміє, знає що її вже не лікують, кожен день просить її виводити на вулицю з орендованої квартири в Стамбулі…. дивиться як гасають діти на площадці і постійно щось думає…
Я на колінах прошу, я не виживу якщо ми не скористаємося останнім шансом Яни… якщо не встигнемо… це наша дитина з України, це наша дитина!!!!!! І вона не може померти просто чекаючи на ліки… Зараз у Яни є 70 тисяч євро…. ми маємо негайно зібрати 130 тисяч, і це буде чудо! Я прошу всіх молитися за нашу дівчинку, за чудо для неї!», – ідеться у дописі.

?? FOR USA DONATE
https://www.youcaring.com/olha-rozanovsky-611460
? EUROPA DONATE
PayPal: for Yana
[email protected]
?? CANADA and Europe 
https://fundrazr.com/516Xcb?ref=ab_9nYY7JmCH1H9nYY7JmCH1H
?? для допомоги Янусі в Україні
Приват банк Карта 5457 0822 8184 5714 Левченко Марта

 

 

 

 

Коментарі