Новини

МіськШЕП у Чернівцях має нового керівника

За утримання та ремонт доріг відповідатиме Сергій Погорений.

Начальником міського комунального підрядного шляхово-експлуатаційного підприємства, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, міський голова Олексій Каспрук призначив Сергія Погореного.

molbuk.ua

З новим керівником укладено трудовий контракт на один рік.

Сергія Погореного 25 липня представили трудовому колективу підприємства. Про це повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

«Перед новим керівником поставлено завдання поліпшити якість робіт з утримання доріг міста, збільшити обсяги ремонтних робіт, активно освоювати і впроваджувати сучасні технології, вжити дієві заходи для поліпшення кадрового та матеріально-технічного забезпечення підприємства, оперативно реагувати на звернення, пропозиції та скарги чернівчан», – йдеться у повідомленні.

 

Довідка

Сергій Погорений має вищу військову інженерну освіту, до 2004 року служив в Збройних Силах України. Понад 13 років працював начальником виробничо-технічного відділу комунального обслуговування та благоустрою управління комунального господарства, директором департаменту житлово-комунального господарства міської ради, з вересня минулого року – директором приватного підприємства «УКР-Капітал-Буд».

Коментарі