Новини

Яким ресторанам та закладам торгівлі у Чернівцях дозволили працювати вночі. Перелік

27 таких закладів отримали право працювати вночі або цілодобово цьогоріч.

unsplash.com

З січня цього року рішенням виконавчого комітету міськради встановлено нічний або цілодобовий режим роботи восьми закладам торгівлі та 19 закладам ресторанного господарства. Відмовили трьом закладам у встановленні нічного або цілодобового режиму роботи. Про це у відповіді на запит «Шпальти» повідомили у департаменті економіки Чернівецької міської ради. 

Хто надає дозвіл на режим роботи:

Дозвіл на режим роботи надається відповідно до Положення про встановлення режиму роботи закладам торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства терміном на один рік за умови відсутності обґрунтованих скарг громадян та звернень правоохоронних органів щодо порушень в роботі цих об’єктів, закладам встановлюють режим роботи в нічний час (пізніше 22 години або раніше 8:00) або цілодобово.

За результатами комісійного розгляду  рішення ухвалює виконавчий комітет міської ради.

Як отримати дозвіл на встановлення режиму роботи у нічний час або цілодобовий, подати такі документи у ЦНАП:

  • заяву про встановлення режиму роботи в нічний час (або цілодобовий);
  • копію документа, що підтверджує право користування приміщенням (свідоцтво на право власності, договір оренди (суборенди) тощо;
  • копію договору на охорону об’єкта, підтримання на об’єкті і прилеглій території громадського порядку. Для закладів ресторанного господарства (в тому числі нічні клуби, дискотеки тощо) – копію договору про фізичну охорону закладу.

 

Перелік закладів, яким встановлено нічний або цілодобовий режим роботи в 2018 році:

 

 

Коментарі