Новини

ФСК «Буковина» вилетів із Кубка України з футболу

Чернівецька команда у серії післяматчевих пенальті поступилась ФК «Калуш».

Prnt Scrn youtube-каналу ФК «Калуш»

ФСК «Буковина» відкрив новий футбольний сезон матчем першого раунду Кубка України в гостях проти ФК «Калуш». Рахунок у грі на 20-ій хвилині відкрив дебютант чернівецької команди, захисник Андрій Понєдєльнік. Уже в другому таймі, на 66-ій хвилині, відновив паритет з пенальті гравець «Калуша» Юрій Голубка. Нічийний результат протримався до закінчення основного часу. У двох екстра-таймах, попри перевагу «Буковини» голів також не забивали. Команду, яка продовжить турнірний шлях, визначали у серії післяматчевих пенальті. ФСК «Буковина» поступився в ній із рахунком 3:4 та припинив участь в Кубку України.

«Пенальті – це лотерея, оскільки в нас молода команда, можливо, не вистачило психологічної стійкості. У серії одинадцятиметрових навіть бразильці вилітають, тут є ще момент везіння і випадку», – розповів у коментарі «Шпальті» головний тренер «Буковини» Віктор Мглинець.

За його словами, гравці чернівецької команди упродовж матчу були активнішими за суперника.

«Те, що стосується гри, то претензій до футболістів у мене немає, єдине, що не вдалось реалізувати створені моменти. Ми мали перевагу, грали на чужій половині поля, але зіграло свою роль, те, що в нас поки немає нападника. Немає нападника – немає реалізації», – сказав Віктор Мглинець.

У матчі проти «Калуша» ігровий час на полі отримали усі семеро футболістів «Буковини», яких підписали лише цього літа.

«Гру новачків можу оцінити позитивно, команда непогано виглядала. Але, зрозуміло, що колективу поки не вистачає зіграності», – прокоментував їхні дії головний тренер чернівецького футбольного клубу.

Склад ФК «Калуш»: Герич, Олевич, Дедух (Танчин, 62), Гончар (Мись, 110), Заваляк, Скакун, Ілюк, Матушевський, Кохман, Матвіїв (Драган, 67), Голубка (Денега, 72).

Запасні: Б. Кузів, Іванченко, Гудак.

Склад ФСК «Буковина»: Степаненко, В. Кузів, Понєдєльнік, Віксич, Павлюк, Ткаченко, Мелконян, Заїченко, Р. Кузів (Жумига, 86; Раулюк, 120+2), Батрак, Масікевич (Луцик, 61).

Запасні: Гуцул, Рудич, Нікифоряк, Мунтян.

Повне відео матчу:

 

 

 

Коментарі