Новини

Один з лідерів ФСК «Буковина» Андрій Гусін залишив чернівецьку команду

Футболіст продовжить кар’єру в ФК «Полісся» (Житомир).

Напередодні ФСК «Буковина» презентував новачків та оприлюднив заявку на новий сезон Другої ліги. Серед 19 прізвищ у ній не виявилось одного з лідерів весняної частини минулого чемпіонату Андрія Гусіна-молодшого. «Шпальта» поцікавилась у футболіста, чому він покинув чернівецьку команду.

«Я залишив «Буковину», тому що хотів грати хоча б у Першій лізі. Поїхав спочатку в київську «Оболонь», але там перегляду як такого не було, тільки марно витратив час, а незабаром вже початок чемпіонату. Думав повернутися в «Буковину», але тренер не захотів цього. Агент запропонував поїхати в «Полісся» (Житомир), я там зіграв у «двосторонці» і ми одразу вирішили підписати контракт», – повідомив у коментарі «Шпальті» Андрій Гусін.

Уже сьогодні екс-гравець «Буковини» може дебютувати у складі нової команди у матчі Кубку України проти «ЛНЗ-Лебедин».

Вам буде цікаво: Андрій Гусін-молодший: «Чернівці – європейське місто, в якому комфортніше, ніж у Києві»

Своєю чергою, генеральний директор ФСК «Буковина» Ігор Наболотний на прес-конференції розповів, що із Андрієм Гусіним розірвали контракт за згодою сторін.

«Футбольна команда – це маленький колектив. Якщо гравець з цього колективу випадає, йому нецікаво, він з різних причин не працює на тренуваннях, то з такою людиною краще попрощатися», – сказав Ігор Наболотний.

«Ініціатива була з боку Андрія. Можливо, він подумав, що йому потрібен новий виклик у кар’єрі», – додав головний тренер ФСК «Буковина» Віктор Мглинець.

Нагадаємо, «Буковину» у міжсезоння покинули дев’ять гравців, натомість поповнили склад сім новачків. Сьогодні, 18 липня, чернівецька команда зіграє перший матч сезону в першому раунді Кубку України на виїзді проти ФК «Калуш». Онлайн-трансляцію дивіться тут.

 

Іван Сірецький

 

 

Коментарі