Медіа-платформа «Шпальта» разом із ведучою Діаною Польовою започатковує проект про професіоналів.

Першим гостем програми «Відверто PRO» став DJ Smile. DJ Smile живе та дихає музикою, ділиться емоціями й настроєм. Звук, погляд і ритм не залишають байдужою жодну людину. Його сет – завжди подія, яка переносить присутніх у світ мрій, що здійснюються, та нових бажань.

Він розпочав кар’єру діджея у 1991 р. Географія виступів охоплює величезну територію, а список знаменитостей, з якими виступав на одній сцені, може зайняти не один листок – David Vendetta, Robbie Rivera, Marascia, Tomcraft etc. Кількість різних сетів, виданих на CD, наближається до 100. Продюсер і ведучий декількох радіо та телепроектів – «Трансмісія», «City Night» і ін. ​З створеної DJ-школи вийшли такі імена як Puncher, Anton Bodnar, Diva, Mario та ін.

​Арт-директор і DJ найбільш культових й статусних клубів, а також pre-party та afterparty барів: світова мережа Buddha Bar, Бартка, Egoist Palace, Астарта, Сорбонна, Rverpool, Bunkermuz, White Bar, #Бухтабар, Dolce Club і інші.  ​

Окрім цього, DJ Smile провів тисячі заходів, шоу-програм, вечірок, open-air. Працює з іноземними зірками і за кордоном. Співзасновник агенств подій «CHILDRENOFTHESUN» та «Smile& pARTy makers».

 

 

Коментарі