Новини

Міська клінічна лікарня №1 отримала нове медичне обладнання

Вартість реабілітаційного тренажера фізіотерапевтичної дії становить 290 тисяч гривень.

Фото: Офіційний сайт міської ради

Для комунальної медичної установи «Міська клінічна лікарня №1» придбали реабілітаційні тренажери фізіотерапевтичної дії (вартість 290 тисяч гривень), повідомляє офіційний сайт міської ради.

Зокрема, закупили апарат безперервної пасивної розробки суглобів нижніх кінцівок та реабілітаційний комплекс фізіотерапевтичної дії для лімфатичної системи верхніх та нижніх кінцівок. Апаратура вже змонтована, її використовують для проведення реабілітаційного лікування. Проект із закупівлі даного обладнання для потреб лікарні став переможцем «Бюджету ініціатив чернівчан» у 2017 році.

Показання до застосування:

  • покращення метаболізму та кровообігу у суглобних тканинах;
  • профілактика тугої рухливості суглобів; покращення циркуляції лімфи та крові;
  • профілактика тромбозів та емболії.

Довідка

Апарат BTL-6000 Lymphastatim – це ультрасучасний пристрій, що дозволяє проведення терапії, спрямованої насамперед на лікування лімфатичних набряків кінцівок, а також на загальне поліпшення кровопостачання кінцівок. Кінцівки, що підлягають лікуванню, поміщають в надувний рукав, який потім масажує кінцівки. Згідно з багатьма професійними дослідженнями, періодична пресотерапія є дуже ефективним засобом лікування збоїв в лімфатичній системі пацієнтів.

Апарат BTL-CPMotion – це апарат з електро-приводною системою для безперервної пасивної розробки суглобів, що застосовується для лікування травмованих, уражених суглобів та у після операційний період. А також для запобігання негативних наслідків у результаті зменшення рухливості суглобів.

 

Коментарі