Новини

Нічні тролейбусні рейси у Чернівцях можуть не запровадити

Для цього не вистачає водіїв «рогатих».

Запровадити курсування нічних тролейбусів у нічний час наразі недоцільно. Таку думку в інтерв’ю «Шпальті» висловив виконувач обов’язків начальника КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Михайло Олексюк.

«Останнім часом багато говорять про запровадження нічних тролейбусів, але наразі ми не маємо такої змоги. У нас не вистачає водіїв на денні рейси, якщо я поставлю людину на нічне перевезення, то наступного дня вона вже не зможе працювати», – сказав він.

Читайте також: Як відродити електротранспорт у Чернівцях. Михайло Олексюк про минуле й теперішнє ЧТУ

Згідно з проектом рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради, нічні тролейбуси мають курсувати з 23:00 до 5:00, а вартість проїзду у ньому пропонують встановити у розмірі 8 гривень. За словами в. о. начальника ЧТУ, повноцінному запровадженню руху «рогатих» вночі є альтернатива:

«Тролейбуси, які відвозять з роботи та привозять водіїв і кондукторів, можуть вночі підвозити пасажирів. Ми вже готуємо відповідні графіки, які плануємо незабаром оприлюднити», – розповів Михайло Олексюк.

Засідання виконавчого комітету, на якому розглядатимуть це питання, а також підняття вартості проїзду в тролейбусах, відбудеться 17 липня.

 

 

Коментарі