Новини

Проїзд вулицею Суворова закрито. Триває капітальний ремонт

 Вартість ремонтних робіт складає 6212,180 тисяч гривень.

Вулиця Суворова – розрита, тут купи гравію та інших будівельних матеріалів. Наразі обмежено рух транспорту.

Капітальний ремонт вулиці розпочали 28 червня. Вартість робіт згідно із затвердженою кошторисною документацією становить 6212,180 тисяч гривень. Підрядною організацією є ТОВ «ЛК Машинері» (договір підряду від 01.02.2018 року №14). Про це інформує прес-служба міської ради.

Нагадаємо, раніше «Шпальта» писала, що ремонт вулиці мав розпочатися ще першого червня, але ремонтні роботи затримали.  За фактом недотримання графіків склали акти, з якими 4 червня ознайомили підрядників. Як повідомили в міській раді, ремонт розпочався 28 червня

Заступник Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Олег Пилип’як у коментарі «Шпальті» розповів, що ремонт мають завершити до кінця будівельного сезону.

«Ремонт триває за планом, підрядна організація все встигає, наразі вже поставили тротуарну плитку з однієї сторони вулиці», – каже Олег Пилип’як.

Проїзд вулицею заборонено до 10 серпня. Згідно з погодженою схемою об’їзду встановлено дорожні знаки.

Нагадаємо, ремонт вулиці здійснюють за кошти, передбачені за програмою будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства у місті Чернівцях «Комфортне місто».

Христина Тимофійчук

 

 

Коментарі