Новини

Чому у Чернівцях не розпочали ремонтувати дороги

З 1 червня планували розпочати ремонтні роботи на вулицях Гагаріна, Січових стрільців, Переяславській та Суворова.

molbuk.ua

Ще 25 травня під час позачергової сесії Чернівецької міської ради мер Олексій Каспрук повідомив, що з 1 червня підрядники розпочнуть ремонти доріг на вулицях Гагаріна, Січових стрільців, Переяславській та Суворова. Міський голова зазначив, що для початку виконання робіт уже провели тендери, підписали угоди та проплатили аванси.

Сьогодні, 5 червня, журналісти «Шпальти» не побачили на вказаних вулицях жодної одиниці ремонтної техніки та робітників.

За повідомленням прес-служби Чернівецької міської ради, департамент житлово-комунального господарства комісійно обстежив дороги, де відповідно до угод і затверджених графіків, підрядники мали розпочати ремонтно-будівельні роботи 1 червня. За фактом недотримання графіків склали акти, з якими 4 червня ознайомили підрядників.

У підрядників взяли пояснення та попередили про застосування заходів впливу, передбачених договорами за недотримання графіків виконання робіт.

«Зокрема, акти про порушення графіків склали на підрядників, які виконують роботи з капітального ремонту доріг на вулиці Переяславській, Гагаріна, Січових Стрільців та Суворова. Це ТОВ «ЛК Машинері» (керівник Ігор Стариков) та  ПП «Алекс Промбуд» (керівник – Олексій Боднарашек)», – йдеться у повідомленні.

 

 

Коментарі