Новини

ФСК «Буковина» дізнався, проти кого зіграє перший матч нового чемпіонату

Гра відбудеться в Чернівцях вже 22 липня.

Фото Антоніни Вишневської

У Києві відбулось жеребкування календаря Другої ліги Професійної футбольної ліги України. Першим суперником у Групі «А», з яким зустрінеться ФСК «Буковина» (Чернівці), стане СК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка). Команда з Київської області раніше виступала на аматорському рівні.

«Це «темна конячка» цього сезону, команда з Київської області, де зазвичай величезний вибір футболістів і немає такого дефіциту футбольних кадрів, як у нас. У «Чайки» цілком боєздатний колектив, очікуємо важкого поєдинку, адже вони захочуть стартувати успішно в професійній лізі», – розповів у коментарі «Шпальті» генеральний директор ФСК «Буковина» Ігор Наболотний.

Гра відбудеться в Чернівцях у неділю, 22 липня, орієнтовно о 17-ій або 18-ій годині на стадіоні «Буковина». За словами гендиректора клубу, гравці чернівецької команди намагатимуться потішити місцевих вболівальників як перемогою в першому матчі сезону, так і високими результатами за підсумками чемпіонату.

«Хотілося б ставити найвищі завдання, тобто зайняти призове місце, але все буде залежати від наших фінансових можливостей», – сказав Ігор Наболотний.

Суперника в Кубку України ФСК «Буковина» дізнається вже завтра, 10 липня, о 12:30.

 

 

Коментарі