Новини

ФСК «Буковина» підсилиться вихованцем тернопільського футболу

Загалом чернівецька команда підпише 6-7 новачків.

Фото sports.te.ua

Лідер великогаївської футбольної команди «Агрон-ОТГ», 22-річний півзахисник Руслан Луцик перейшов до ФСК «Буковина» (Чернівці). Про це повідомляє «Галичина спортивна».

У складі чернівецької команди Руслан Луцик зіграв у контрольному матчі проти збірної вільних агентів. У ньому футболіст забив перший гол, а «Буковина» перемогла із рахунком 4:1, після чого із Русланом вирішили укласти контракт.

Проте генеральний директор ФСК «Буковина» Ігор Наболотний у коментарі «Шпальті» повідомив, що Руслана Луцика поки рано називати повноцінним гравцем чернівецької команди:

«Ми ще його не заявили, очікуємо на документи від його попереднього клубу. Загалом підпишемо 6-7 новачків. Думаю, вже наступного тижня озвучимо всі прізвища», – сказав Ігор Наболотний.

Руслан Луцик на початку 2018 року грав за теребовлянську «Ниві», яка виступала в аматорському чемпіонаті України. Після того, як команду наприкінці квітня розформували футболіст перейшов до великогаївського «Агрона-ОТГ», де став лідером команди, що грає в чемпіонаті Тернопільської області.

Проте для Руслана Луцика «Буковина» не стане першою професійною командою. У 2015 році він вже мав досвід виступу за ФК «Тернопіль» у Першій лізі чемпіонату України, але закріпитися в команді не зміг, повідомляє galsports.com.

Читайте також: Нечесна гра. Яким чином ФСК «Буковина» причетний до «договірних» матчів

 

 

Коментарі