Новини

200 собак чекають на господарів. Притулок для тварин у Чернівцях переповнений

20% собак у притулку – домашні.

Фото: main.ua

Наразі в МКП «Притулок для тварин» є 200 собак, які чекають на свої господарів. Про це у коментарі «Шпальті» розповів директор притулку Василь Виноградов. За його словами, тільки 100 чотирилапих утримують за кошти міської ради. 

«Найбільше у нас безпритульних собак, та близько 20% з них – домашні. Якщо упродовж десяти днів власники чотирилапих не з`являються, то ми шукаємо інших господарів», – розповідає Василь Виноградов. 

Якщо ж власники таки не знайшлися, тварин можуть забрати інші господарі. Для цього їм необхідно мати з собою паспорт та 74 гривні на реєстрацію собаки.

«Обов’язковою умовою для нових господарів є підписання угоди, в якій вони дають згоду на те, щоб повернути собаку старому господареві, якщо такий все ж відгукнеться», – розповідає Василь Виноградов. 

Також Василь Виноградов зазначив, що кожна собака, яка потрапляє до притулку, щодня проходить медичне обстеження.

За словами пана Василя, за місяць з вулиць Чернівців відловили трьох нечіпованих собак породи Хаскі. Їхні дані опублікували в оголошеннях для пошуку власників, проте господарі досі не відгукнулися. Про це він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Якщо є охочі забрати домашніх улюбленців собі, зробити це можна, прийшовши за адресою: вулиця Південно-Кільцева, 47, з понеділка до п’ятниці (9:00 до 18:00).

 

 

 

Коментарі