Новини

Буковинці зможуть безкоштовно обстежитись під час Петрівського ярмарку

7 липня у Чернівцях втретє відбудеться «Медичне містечко».

 

likarni.com

Близько двох десятків різновидів безкоштовних медичних обстежень та консультацій запропонують буковинцям 7 липня під час Петрівського ярмарку.

«У рамках проведення «Петрівського ярмарку-2018» у Чернівцях працюватиме масовий соціальний профілактично-оздоровчий проект «Медичне містечко», – йдеться у прес-релізі.

Для охочих проведуть електрокардіографію, дерматоскопію, флюорографічне обстеження, експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію, визначення показників артеріального тиску, вимірювання рівня цукру в крові, скринінг слуху у немовлят. Також можна буде отримати консультації різних медичних фахівців: кардіолога, онкодерматолога, онколога, ендокринолога, дерматовенеролога, стоматолога, флеболога (судинного хірурга), невропатолога, хірурга-проктолога, а також з питань профілактик та протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, ведення здорового способу життя тощо.

Окрім цього, цьогоріч сімейні лікарі надаватимуть консультації щодо ходу національної кампанії «Лікар для кожної сім’ї», вибору лікаря первинної медичної допомоги та підписання декларацій.

Також відбудеться майстер-клас з надання першої домедичної допомоги та буде проведено опитування і дослідження щодо дотримання здорового способу життя та донорства крові.

Окремо здійснюватиметься трансляція пізнавальних фільмів з профілактики та протидії онкозахворюванням.

«Медичне містечко» працюватиме 7 липня з 9.00 до 14.00 за адресою: м. Чернівці, вулиця імені Ольги Гузар (біля центрального входу до стадіону «Буковина»).

 

 

 

 

 

Коментарі