Новини

Де у Чернівцях перекриють рух транспорту під час «Петрівського ярмарку»

7-8 липня у Чернівцях відбудеться традиційне міське свято «Петрівський ярмарок».

З 9:00 6 липня до 24:00 8 липня частково перекриють рух транспорту, крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів, на площі Пресвятої Марії та вулиці Турецькій на ділянці вулиці Петра Сагайдачного до вулиці Андрія Шептицького і вулиці Шкільній на ділянці від вулиці Головної до вулиці Сучавської, а також повністю перекриють рух транспорту на цих ділянках 7 та 8 липня з 8:00 до 22:00.

Читайте також: Площі Чернівців. Чому вони втрачають популярність та чого їм не вистачає

– з 10:00 до 11:00 7 липня буде повністю перекрито рух транспорту по вулиці Головній на ділянці від вулиці Руської до вулиці Садової;
– з 20:00 6 липня буде заборонено стоянку транспортних засобів на вулиці Ольги Гузар.
– 21:00 6 липня до 08:00 7 липня буде частково обмежено рух транспорту, крім транспорту організаторів і учасників ярмаркових заходів.
– з 8:00 7 липня до 22:00 8 липня повністю перекриють рух транспорту на вулиці Садовій на ділянці від вулиці Головної до вулиці Першотравневої, вулиці Першотравневій, вулиці Олени Гузар на ділянці від вулиці Головної до вулиці Юрія Федьковича, вулиці Братів Руснаків на ділянці від вулиці Садової до вулиці Ірини Вільде та вулиці Миколи Кордуби на ділянці від вулиці Шевченка до вулиці Садової.   

Читайте також: Програма заходів Петрівського ярмарку у Чернівцях

Рух громадського автотранспорту буде організовано із врахування даних обставин, повідомляють на офіційному сайті міської ради.

 

 

Коментарі