Новини

Відсьогодні маршрутки №10А, №21 та №26 курсуватимуть за старою схемою

Таке рішення ухвалили зважаючи на звернення мешканців та перевізників.

times.cv.ua

Сьогодні, 3 липня, відновлять рух на автобусних маршрутах №10А, №21 та №26 за старою схемою. Ухвалити такі зміни робоча група рекомендувала департаменту житлово-комунального господарства за результатами моніторингу руху громадського транспорту, з огляду на звернення мешканців та перевізників. Про це повідомляє офіційний сайт Чернівецької міської ради.

Згідно зі схемою, на маршруті №10А автобуси курсуватимуть від Садків до Центрального ринку (колишнього магазину Рязань), на маршруті №21 – від Старої Жучки до автостанції на Садовій. Без заїзду на вулицю Комунальників, працюватимуть автобуси на маршруті №26. До попередньої схеми руху повертаються також автобуси на маршрутів №26А.

Окрім цього, триватиме посилений моніторинг роботи автобусних маршрутів №38, №15 та №16, де перевізники скаржаться на різке зменшення пасажиропотоку.

У міській раді зазначають, що до перевізників, які порушують графіки руху, застосовуватимуть штрафні санкції. Перевізникам дано тиждень для забезпечення доступу чернівчан на сайті transport.cv.ua в режимі он-лайн до даних gps-трекерів автобусів, які працюють на маршрутах загального користування. До перевізників, які самовільно припинять обслуговування маршрутів, без передбаченого угодою попередження за місяць, застосовуватимуться штрафні санкції та у судовому порядку вимагатимуть відшкодування завданих збитків.

 

 

Коментарі