Афіша, Новини

Чернівецьких підлітків запрошують до школи «Агенти Змін. Діти»

Незабаром стартує набір у просвітницький всеукраїнський проект для підлітків, який має за мету залучити їх до відповідального громадянства та проактивної участі в суспільстві.

poltava.man.gov.ua

Школа передбачає чотири етапи навчання, в якому 125 підлітків з усієї України зможуть поглибити свої знання у сфері громадянського суспільства, процесів державотворення, волонтерства та підприємництва. Відтак юні «агенти змін» зможуть реалізувати власні проекти, спрямовані на розвиток своїх громад. Участь у проекті є безкоштовною, найактивніші 15 учасників по закінченні школи отримають можливість поїхати в просвітницький тур у Тоскану (Італія).

Менеджерка освітніх проектів Центру «Ейдос» Ірина Колотило переконана, що нове покоління має достатньо потуг та креативу, аби змінювати світ на краще. Головне – дати їм повірити у свої сили.

«Часто кажуть: хочеш щось змінити – бери і роби. Але ж звідки знати що саме і як? Можна читати купу мотиваційної літератури, та запалу вистачатиме максимум на тиждень. Можна критикувати і обвинувачувати інших. Можна починати, але не завжди доводити до кінця, бо раптом щось пішло не так. Школа «Агенти Змін. Діти» якраз для тих, хто точно готовий та хоче робити більше. Для тих, у кого є вільний час на корисні справи»,  – зазначила Ірина Колотило.

Для участі в проекті необхідно заповнити анкету учасника та написати есе. Дедлайн подачі – середина вересня. Слідкувати за умовами конкурсу можна на офіційній сторінці проекту «Агенти Змін. Діти»: facebook.com/AgentuZmin/

Школа «Агенти Змін. Діти» – чудова можливість для підлітків віком 13-16-ти років не тільки стати більш впевненим у створенні різних проектів, а й навчитись краще розуміти себе та вміти реалізовувати задумане.

Світлана Константинюк

 

 

 

Коментарі