Новини

Серіал, який знімали у Чернівцях, сьогодні вийде на екрани

Серіал «Заповіт принцеси» показуватимуть на телеканалі «Україна», з понеділка по четвер, о 21:00.

Фото: КіноНаХаті

З 25 червня, о 21:00, з понеділка по четвер, на телеканалі «Україна» показуватимуть серіал «Заповіт принцеси». Його знімали у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, про це на своїй сторінці у Facebook пише Руслан Прокоп’єв.

Режисер фільму – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров.

У центрі сюжету – історія знаті вигаданого королівства Сент-Люм’єр, представники якого борються за скарб своєї прародительки.

Окрім Чернівців, зйомки також проходили у Києві та Київській області.

Головну роль у фільмі виконав український актор Влад Нікітюк. У стрічці також зіграли актори Олексій Вертинський, Євгенія Гладій, Владислава Глеба, Сергій Сипливий, Ольга Атанасова, Олександр Соколовський, Юлія Маргуліс, Денис Роднянський, Віктор Сарайкін, Дарина Лобода, Костянтин Октябрський, Сергій Калантай і та ін.

«Королівську резиденцію знімали в старовинному маєтку графині Уварової в центрі Києва. Білі мармурові сходи, безліч камінів, художня ліпка і розпис на стінах, різьблені двері і богемське скло вікон – все це ідеально передає атмосферу королівської знаті. Також глядачі побачать на екрані знайомі місця – вулички старого Києва, Чернівецький національний університет, костел Святого Олександра. А ось у робочому місці, де трудиться Алісія, американська наречена принца Фелікса, телеглядачі впізнають студію програми новин на каналі «Україна».

 

 

Коментарі