Новини

У Красноїльську група невідомих напала на прикордонників. Є постраждалі

У  Красноїльську, на хуторі «Слатіна», що розташований приблизно за 3 кілометри від державного кордону, трапився інцидент.

storozhynets.info

Зі слів постраждалого, йому зателефонував його брат та розповів, що у нього під огорожею п’ятеро невідомих у військовій формі зі зброєю. Зібравши декілька чоловіків, красняни приїхали на місце й спробували дізнатися у людей в камуфляжі, хто вони, але у відповідь почули, що вони прикордонники, повідомляє місцеве видання «Сторожинець. Інфо».

Через деякий час, на прохання показати документи, чоловіки почули у відповідь постріли.

Після цього місцеві жителі викликали поліцію та почали з’ясовувати відносини з прикордонниками. Головне обурення краснян викликав сам факт появи у межах населеного пункту озброєних людей у формі, які не бажали представитися.

Згодом  на офіційній сторінці МВС України у Фейсбуці з’явилася інформація про те, що у Сторожинецькому районі невідомі здійснили спробу групового нападу на прикордонний наряд. Після чого прикордонники попередили їх – здійснили постріл угору, та це не подіяло, і наряд був вимушений застосувати табельну зброю по ногах одного з правопорушників.


Також цю ситуацію прокоментував Юрій Луценко.

 

Коментарі