Без категорії

На ремонт доріг у Чернівецькій області виділили 140 мільйонів гривень

10 об’єктів є перехідними з 2017 року.

new.cv.ukravtodor.gov.ua

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Юрій Бучка на засіданні колегії управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації повідомив, що на ремонт доріг місцевого значення Буковини виділили більше 140 мільйонів гривень. Про це інформує прес-служба Чернівецької ОДА.

«У Чернівецькій області триває ремонт дороги за новітніми технологіями – облдержадміністрацією затверджено, Укравтодором погоджено Перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2018 році, обсяг фінансування становить 140,018 мільйона гривень», – зазначив Юрій Бучка.

 За його словами, із 46 об’єктів переліку 10 є перехідними з 2017 року, на 35 об’єктах проведено процедуру закупівель робіт, з яких на 17 – укладено угоди з підрядними організаціями на виконання робіт. Крім того, 2 об’єкти проходять переговорні процедури та до 20 червня будуть завершені і укладені угоди на виконання робіт.

Читайте також: На перехресті вулиць Садової та Героїв Майдану провалився асфальт.

Коментарі