Новини

Друк посадкового талону в аеропорту на літаки МАУ подорожчає

З 15 червня вартість послуги зросте з 10 до 15 євро.

tsn.ua

Уже з 15 червня вартість послуги за друк посадкового талона в аеропорту на літаки української авіакомпанії «МАУ» зросте з 10 до 15 євро. «МАУ» підвищує плату за свої послуги.

Спершу це стосуватиметься внутрішніх і середньомагістральних рейсів, а з 1 серпня – і далекомагістральних.

З Чернівецького міжнародного аеропорту українська авіакомпанія «МАУ» виконує рейси на Київ, Бергамо (Італія), Анталія (Туреччина).

«Послуга надання посадкового талона на стійці реєстрації є платною, а з 15 червня 2018 її вартість становитиме 15 євро», – йдеться у повідомленні української авіакомпанії «МАУ» на сторінці у Фейсбук.

Як не платити за послугу – друк посадкового талона в аеропорту:

– зареєструватися онлайн не пізніше, ніж за 2 години до вильоту і роздрукувати посадковий талон самостійно;

– зареєструватися онлайн і зберегти посадковий талон на мобільному пристрої;

– прибути в аеропорт «Бориспіль» не пізніше, ніж за 2 години до вильоту, зареєструватися на рейс безкоштовно через кіоски самостійної реєстрації.

Якщо пасажир прибув в аеропорт, пройшовши онлайн-реєстрацію, він може безкоштовно роздрукувати талон у кіоску самостійної реєстрації.

Наразі за роздруківку посадкового талона в аеропорту на літаки МАУ не оплачують пасажири бізнес-класу всіх рейсів, пасажири економ-класу на далекомагістральних рейсах та трансферні пасажири, подорож яких оформлена єдиним квитком.

 

 

 

 

Коментарі