Новини

«Нічний кошмар»: Фонд Притули, Стерненко і монобанк розпочали новий мегазбір на прилади нічного бачення

Збір триватиме три дні.

Благодійний фонд Сергія Притули разом з monobank та Сергієм Стерненком запустили мегазбір «Нічний кошмар».

Про це повідомляє пресслужба фонду.

Мета – зібрати 160 000 000 гривень на 1000 приладів нічного бачення Armasight PVS-14 Gen-3 (далі ПНБ) для забезпечення Сил Оборони України. Збір триватиме три дні.

«Експорт приладів найсучаснішого покоління Gen.3 суворо обмежений країною-виробником — Сполученими Штатами Америки.  Він потребує отримання експортної ліцензії, яку видає Державний Департамент США. У тісній взаємодії із Посольством України в США та Військово-Повітряним Аташе з питань оборони, фонд отримав ліцензію на 1 000 приладів за фіксованою ціною», — каже засновник фонду, волонтер Сергій Притула.

PVS-14 мають високу чутливість і роздільну здатність, компактний і легкий дизайн. Покоління Gen-3 приладів нічного бачення дозволяє отримувати чітке яскраве зображення в повній темряві.

«Ця оптика дозволить нашим штурмовикам кошмарити ворога навіть глибокої ночі. Не сховається ніхто!», — зазначив волонтер, блогер Сергій Стерненко.

ПНБ допоможуть нашим військовим виконувати штурмові, розвідувальні, диверсійно-розвідувальні операції вночі. Ці прилади можуть бути використані як монокуляри, а також можуть бути приєднаними до шолома, щоб забезпечити відмінну мобільність та зручність в умовах бойових дій.

Нагадаємо, що це — традиційний мегазбір для фонду, який вже третє відбувається на день народження засновника.

 Банка: https://send.monobank.ua/jar/5jeP2fYaga

PayPal: [email protected] 

Інше: https://prytu.la/nichnyy-koshmar  

 

Коментарі