Репортаж

Аніматори та зіркові гості: у «Місті добра» в Чернівцях святкували день захисту дітей

У волонтерському містечку влаштували велике свято для 500 діток.

Дитяче свято в «Місті добра»

Фото Ольги Івасюк

Учора, 1 червня, в «Місті добра» влаштували грандіозне свято для дітей. Крім підопічних з різних проєктів цієї волонтерської організації, на свято приїхали діти з усієї України, які втратили батьків через війну, а також випускниці «Міста Добра», які почали нове життя.

Для малечі організували насичену програму з аніматорами та подарунками.

Фото Ольги Івасюк

Загалом на святкуванні були присутні 500 діток.

«Серед цих 500 діток не тільки вихованці «Міста добра», а й наші випускники. Також сьогодні тут зібралися дітки з усієї України, які постраждали від війни, залишилися без дому та батьків. Наша мета – показати їм, що попри все пережите жахіття, їх дитинство важливе і має бути безпечним», – розповіла волонтерка Марта Левченко.

Фото Ольги Івасюк

Для діток організували фуд-корт, фотозони та анімацію. На головній сцені на них чекав концерт від зіркових гостей – Світлани Тарабарової та Віри Брєжнєвої. Ваня Величко розважав малечу танцювальною програмою.

На святі також презентували новий гімн «Міста добра». Пісню подарувала діткам Світлана Тарабарова, яка стана новою амбасадоркою волонтерського містечка.

Волонтери кажуть, що такі дитячі свята – ще один привід попіклуватися про діток і нагадати про їх потреби.

Цілий день тут лунала музика і дитячий сміх. А поруч, на цій же території, проводили життєво важливі операції для хворих діток.

«Цього року нам вдалося відкрити реабілітаційний цент у «Місті добра». Це дуже важлива справа. Та в нас зявилася нова потреба, нова мрія. Нам бракує школи для діток, в яких епілепсія та трахеостоми. Ми вже вимріяли освітній заклад для діток, які потребують медичного супроводу під час навчання. Цього року він має тут з’явитися», – поділилася Марта Левченко.

Фото Ольги Івасюк

 

Коментарі