Новини

У Чернівцях відбудеться українсько-турецький бізнес-форум

У заході візьмуть участь турецькі компанії, які займаються будівництвом, машинобудуванням, відновлювальною енергетикою тощо.

У Чернівцях відбудеться Українсько-Турецький бізнес-форум

фото ілюстративне / iStock

У Чернівцях 31 травня відбудеться українсько-турецький бізнес-форум.

Про це повідомили на офіційній сторінці Департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради.

Форум організують у рамках проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання експортної стратегії, регіонального розвитку та ЦСР».

«Метою заходу є розвиток взаємовигідного співробітництва між країнами, налагодження бізнес-зв’язків з міжнародними партнерами та залучення інвестицій», — йдеться у повідомленні.

Під час форуму організують відкриту дискусію з представниками турецьких та українських компаній. Зокрема, у заході візьмуть участь турецькі компанії, які займаються будівництвом, машинобудуванням, відновлювальною енергетикою, переробкою агропродукції, поліграфією, виготовленням медичного обладнання, логістичною діяльністю.

Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно Шпальта розповідала, що у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича розглядають можливість розпочати новий навчальний рік у серпні. Відповідне рішення обговорювали на засіданні Вченої ради 27 травня.

Коментарі