Афіша

У Чернівцях проведуть безплатний тренінг із тактичної медицини

До участи запрошують як військових, так і цивільних.

У Чернівцях проведуть безплатний тренінг-практикум із тактичної медицини

Фото: Гончаренко Центр

У Чернівцях на базі освітньо-культурного та волонтерського простору «Гончаренко центр» проведуть відкритий тренінг із тактичної медицини. Він побудований за рекомендаціями ТССС та доповнений нашими реаліями.

Захід відбудеться у п’ятницю, 31 травня, о 17:30 за адресою: вулиця Франка, 1 (2 поверх). 

Запрошують як військових, так і цивільних. Участь у заході безплатна.

За словами організаторів, в умовах повномасштабної війни вміння надавати домедичну допомогу здатне врятувати безліч людських життів.

«В умовах постійних обстрілів, маючи навички надання домедичної допомоги та навички тактичної медицини, ви можете зберегти життя собі та близьким. У надзвичайних ситуаціях кожна секунда є важливою. Швидка та відповідна допомога може значно підвищити шанси на виживання поранених», — зазначають організатори.

Участь у тренінгу допоможе опанувати спеціальні навички, зокрема і з передовою підтримкою життя після травм, тактичною допомогою пораненим у бойових діях та реагуванням на надзвичайні ситуації. 

Тренуватиме Андрій Штефанчук — викладач захисту України та тактичної медицини Чернівецького фахового медичного коледжу, старший лейтенант запасу тактичного рівня, ветеран війни, кавалер ордена Богдана Хмельницького III ступеня.

Для участи достатньо зареєструватися за посиланням.

Раніше ми писали про те, що у Дії з’явився ігровий симулятор із тактичної медицини.

 

Коментарі