Афіша, Новини

СФК «Буковина» зіграє заключний матч сезону вдома із запорізьким «Металургом»

Нині «Буковина» на першій сходинці у турнірній таблиці групи «Вибування» з 38 очками в активі.

Архівне фото «Шпальти»

У суботу, 25 травня, у заключному матчі сезону 2023/24 другого етапу Першої ліги групи «Вибування» СФК «Буковина» у рідних стінах протистоятиме МФК «Металург».

Про це йдеться на офіційному сайті чернівецької футбольної команди.

Гра розпочнеться о 13:00. Матч відбудеться з вболівальниками на трибунах. Квитки на цю гру можна придбати онлайн на платформі Ticketsbox та у касах стадіону «Буковина».

Про матч

Гру обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 34-річний Павло Децюк з Чернігова. Пряму трансляцію матчу «Буковина» — «Металург» можна буде переглянути на офіційному YouTube-каналі ПФЛ.

Нагадаємо, що минулої неділі, 19 травня, у матчі передостаннього туру сезону 2023/24 у Першій лізі «Буковина» на виїзді у Горішніх Плавнях протистояла футбольному клубу «Гірник-Спорт». «Жовто-чорні» під керівництвом Григорія Чурілова здобули перемогу з рахунком 3:2. Три очки чернівчанам принесли результативні удари Владислава Дворовенка, Романа Бодні та Артура Новотрясова.

Здолавши на виїзді «Гірник-Спорт», «Буковина» повернула собі лідерство у турнірній таблиці групи «Вибування». Перед заключним туром сезону чернівчани мають у своєму активі 38 очок. Хмельницьке «Поділля», яке поступилось у Запоріжжі майбутньому супернику «Буковини» з рахунком 0:1, тепер відстає від «жовто-чорних» на два залікові пункти.

Коментарі