Новини

Міськрада Чернівців оголосила аукціон щодо частини горища Ратуші

 

Цільове призначення — розміщення обладнання стільникового зв’язку.На зображенні може бути: 11 людей, Собор Гвадалахари та текст

У Чернівцях міська рада оголосила аукціон щодо частини горища Ратуші, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади. Загальна площа 5,0 м², а саме: частина горища будівлі літери «А».

Про це йдеться на Прозорро продажі.

Об’єкт оренди розташований в центральній частині міста, за адресою площа Центральна, 1. Стан об’єкта – задовільний. Вхід в приміщення спільний. Орендар самостійно вирішує питання підключення до мереж.

«Цільове призначення — розміщення обладнання стільникового зв’язку. Наразі є договори з операторами телекомунікацій «Київстар» з 2016 року та «Водафон» з 2015 року. Тоді було достатньо заяви про намір оренди та відповідного рішення виконавчого комітету», — пише міська рада.

Як йдеться в дописі, за новими правилами, договір можливо укласти за результатами аукціону. На основі звернення потенційного орендаря оголосили аукціон про право оренди з конкретним цільовим призначенням.

Коментарі