Новини

Співпраця з бізнесом та автомобілі швидкої допомоги: до Чернівців прибув міський голова міста-побратима Дюссельдорф

Нині місто-побратим готове передати нашому місту автівки швидкої допомоги та має намір надати фаху підтримку ЦНАПам. 

До Чернівців з робочим візитом прибув міський голова міста-побратима Дюссельдорф Стефан Келлер. Під час зустрічі представники міст-побратимів обговорили майбутню допомогу Чернівцям.

Як розповів міський голова Чернівців Роман Клічук, сьогодні, 13 травня, відбулася протокольна зустріч. Окрім цього зустрінуться із представниками місцевого бізнесу.

Стефан Келлер розповів, що нині Дюссельдорф готовий передати Чернівцям 10 карет швидкої допомоги. Також місто-побратим має намір надати фахову підтримку центрам надання адміністративних послуг. Окрім цього нині ведуть перемовини щодо перебування постійного експерта-представника в економічній сфері з Німеччини у Чернівцях.

Майже 10 тисяч українців нині живуть у Дюссельдорфі

Мер Дюссельдорфу Стефан Келлер у Чернівцях вдруге з робочим візитом.

«Ми брали участь у хвилині мовчання, щоб вшанувати полеглих героїв. Після цього були на кладовищі, де покладали квіти загиблим героям. І цим жестом ще раз засвідчуємо нашу підтримку України».

Нині у Дюссельдорфі прихистили майже 10 тисяч українців, що рятувалися від війни. Як розповідає міський голова міста-побратима, дорослі працюють, а діти навчаються.

«Поки триває війна, ми з Дюссельдорфом робимо все, що можемо, щоб допомогти Чернівцям та Україні. Як в економічній, так і в культурній сфері. Сподіваємося, що після війни наше місто Дюссельдорф буде сприяти ще більшому розвитку Чернівців»‚ — резюмував Стефан Келлер.

Фото Ігоря Константинюка 

Коментарі