Афіша, Новини

У Чернівцях презентували офіційний проморолик Всесвітнього дня вишиванки

Ролик створили творчим колективом військовослужбовців «ТРО Медіа» Командуванння Сил територіальної оборони ЗСУ.

Фото: офіційна сторінка Дня вишиванки у фейсбуку

У Чернівцях презентували офіційний ролик та гасло Всесвітнього дня вишиванки. Цьогоріч його відзначатимуть 16 травня під гаслом «Вишиваємо Перемогу».

Про це «Шпальті» повідомили засновники Всесвітнього дня вишиванки.

«Цьогорічне гасло свята вкотре нагадує всім українцям, про те, що кожен з нас має стати символічною «ниткою», яка щодня наполегливо «вишиває» українську Перемогу. Великими та малими «стіжками». З вірою, надією та любов’ю – як це робили колись наші предки», — повідомила співзасновниця Всесвітнього дня вишиванки Леся Воронюк.

Також організатори зауважили, що українці продовжують у важких боях виборювати право на свою незалежність і свободу. Тому однією з основних фігур у проморолику зобразили FPV-дрони.

«Це промо має на меті нагадати всім нам про те, що українці мають об’єднуватись заради Перемоги, як це було на початку широкомасштабного вторгнення. І кожен з нас може допомогти своєму ближньому для досягнення головної мети української нації», — зауважив режисер відеоролика, військовослужбовець ЗСУ Олександр Ткачук.

Довідка

Проморолик «Вишиваємо Перемогу» створили творчим колективом військовослужбовців «ТРО Медіа» Командуванння Сил територіальної оборони ЗСУ

Коментарі