Новини

У Чернівцях презентують поетичну збірку військового журналіста

Це збірка «Літо, діти, осінь, зима, війна і весна» Богдана Куценка.

У Чернівцях, 18 квітня, презентують дебютну поетичну збірку вінницького поета, громадського та культурного діяча, військового журналіста Богдана Куценка. Назва збірки – «Літо, діти, осінь, зима, війна і весна».

Про це повідомляє «Видавництво Старого Лева».

Зустріч відбудеться в Медіа-центрі  «Belle Vue» на вулиці Кобилянській, 2. Модеруватиме розмову чернівецький письменник Максим Дупешко. Початок о 18:30.

До збірки «Літо, діти, осінь, зима, війна і весна» увійшли вірші різних років.

«“Літо, діти, осінь, зима, війна і весна” — поетична збірка, де понад сотню віршів поєднано в цикли історій із місць і часів про фізику і метафізику, крізь які, ніби човен, проминає життя», – йдеться в анонсі.

Оформлення книжки виконала одеська художниця Леся Медвідь, яка добре знає тексти й автора.

Довідка.

Богдан Куценко народився у Вінниці в червні 1981 року. Має вищу економічну освіту. До 2018 року близько 20 років фахової діяльності у діловій сфері, після 2018 — співзасновник низки громадських організацій, громадський діяч. З 2014 року — волонтер на користь Добробатів та ЗСУ. 2022 року продовжив волонтерську діяльність, а також долучився до міжнародної журналістської спільноти задля висвітлення російської агресії й воєнних злочинів.

 

Коментарі