Новини

Укрзалізниця відкриє онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини: коли

Придбати їх можна буде через застосунок Укрзалізниці, а для прямого потяга Київ — Відень знадобиться верифікація облікового запису через Дію.Підпис.

Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі 18 березня. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно.

Про це повідомляє Укрзалізниця в телеграм-каналі.

Придбати їх можна буде через застосунок компанії, а для прямого потяга Київ — Відень знадобиться верифікація облікового запису через Дію.Підпис.

«Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Як продемонстрував досвід на маршруті Київ — Варшава, це досить потужний запобіжник від перекупів», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на потяги, що прямують до Австрії транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з’являться в застосунку трохи пізніше.

Для приготувань до продажу квитків онлайн Укрзалізниця відзавтра тимчасово призупиняє продаж квитків через каси на прямий потяг Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня.

Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків цілком відновиться. Тимчасове обмеження не торкнеться потяга Чоп — Відень — Чоп.

Коментарі