Новини

У Чернівецькій міській раді стартувала четверта хвиля стажування молоді та студентів

Нині триває теоретичний тиждень. Після нього стажери матимуть практичний, проєктний та звітний етапи. 

Фото надала Яна Мельник

У Чернівецькій міській раді стартує четверта хвиля стажування молоді та студентів. За результатами співбесід стажування пройдуть понад 50 молодих людей.

Про це «Шпальті» повідомила радниця міського голови та координаторка проєкту Яна Мельник.

За результатами реєстраційної форми на стажування подалося 60 людей, пройдуть його — 55 стажерів. Сьогодні, 4 березня, розпочався теоретичний тиждень. Для студентів та молоді підготували лекції та воркшопи, що допоможуть ознайомитися з апаратом міської ради.

Проходити стажування будуть за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним та архітектурним напрямками. Сюди ще відносять соціальну роботу та інші напрямки, що функціонують у міській раді. Для участи є вікові обмеження. Стажуватимуться люди віком від 18 до 35 років.

«Вважаємо програму стажування перспективною для залучення молоді до процесів життєдіяльности міста. Це можливість перейняти практичний досвід від працівників міської ради. Також це шанс для молоді стати частинкою великої команди міської ради. Крім того, це важливий крок молодих людей у їхньому громадському житті.

Молодь — це не лише про майбутнє, а й теперішнє. Їхні ініціативність та креативний підхід важливі для покращення Чернівців надалі», — зазначає радниця міського голови та координаторка стажування Яна Мельник.

Після теоретичного етапу на стажерів чекають практичний, проєктний та звітний етапи. Термін стажування – 2 місяці. Графік узгоджують із працівниками міської ради.

 

Коментарі