Афіша

У Чернівцях рівняни покажуть дві вистави: одна з них чернівецького режисера

На головній сцені рівняни покажуть виставу «Каліка з острова Інішмаан», а на сцені-майстерні презентують виставу «На полі крові» режисера Івана Даніліна.

У Чернівцях 28 лютого на обох сценах драмтеатру імені О. Кобилянської актори Рівненського театру зіграють дві вистави.

Про це повідомили «Шпальті» у пресслужбі Чернівецького муздрамтеатру.

На головній сцені рівняни покажуть виставу «Каліка з острова Інішмаан». Квитки на неї можна придбати онлайн, або у касі театрі.

Водночас о 16:00 на сцені-майстерні презентують виставу «На полі крові» чернівецького режисера Івана Даніліна. Квитки на цю виставу можна придбати лише у касі театру.

Про вистави

«Каліка з острова Інішмаан» — це ірландська комедія. Це історія про мешканців маленького острову, кілька кілометрів завдовжки. На перший погляд, нетерпимі до обставин у яких живуть та й зрештою один до одного, простакуваті та неотесані, вони виявляються насправді люблячими та благородними. Є й ті, як от юний Каліка Біллі, які мріють покинути острів іменуючи його не інакше, як «дірою». Та все ж люблять свою землю і повертаються у цей далекий від цивілізації край навіть з казкового Голлівуду.

«На полі крові» — це вистава, яку створили до 150-річчя Лесі Українки. Це спроба по-новому поглянути на образ Іуди, який в усі часи вважався уособленням зради. Режисер спробував змінити кут зору на Іскаріота. Він закликає роздивитися в Іуді не зрадника, а бідолаху, який втративши материнську любов у дитинстві, знайшовши її в Христі.

Коментарі