Новини

На фронті загинув колишній голова Вижницької РДА Руслан Сенчук: його місяць вважали зниклим безвісти

Військовий був капітаном, командиром роти протитанкових ракетних комплексів 82 окремої десантно-штурмової бригади. 

Фото: Nadia Senchuk

На фронті, в районі населеного пункту Роботине, загинув колишній голова Вижницької РДА Руслан Сенчук. Звістка про загибель чоловіка надійшла 6 січня. Військовий був капітаном, командиром роти протитанкових ракетних комплексів 82 окремої десантно-штурмової бригади.

Про це написала дружина Надія Сенчук.

Військовий став на захист країни у травні 2022 року. За словами його доньки, Руслана Сенчука місяць вважали зниклим безвісти під час виконання бойового завдання.

«Наш найрідніший, найхоробріший та найкращий тату. Ти приєднався до лав ЗСУ в травні 2022 року, адже казав, що повинен нас захищати. Ти завжди повторював, що «я там, щоб ви тут могли жити в мирі». У переддень твого дня народження я прошу Бога, щоб Він повернув нам тебе, бо вже майже місяць ти вважаєшся зниклим безвісти під час виконання бойового завдання», – писала Анастасія Боднарчук.

Також у своєму дописі про Руслана Сенчука написав міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Спокійна, порядна, інтелігентна людина. Справжній «очкарик». Та це лише зовні. Насправді за професією та в душі він був гірським рятувальником. Відважним та шаленим. У травні 2022 року чиновник, депутат і великий начальник пішов воювати. Доброволець, комвзводу, протитанкіст. Коли ви говорите про «піду воювати після мерів із депутатами», то згадуйте і про Руслана Сенчука», – пише Філатов.

Нагадаємо, на посаді голови Вижницької районної державної адміністрації він був із квітня 2016 року до 2019. Раніше – з травня 2015 року – був заступником голови та керівником апарату Чернівецької ОДА.

Коментарі