Новини

Нагороду «Срібний хрест» отримав буковинський військовий

Віталій Костишин обіймає посаду командира інженерно-саперного взводу.

Фото: Чернівецька обласна рада

Військовий із Буковини Віталій Костишин отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ. За рішучість, героїзм та відвагу почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «Срібний хрест» нагороджено захисника з Буковини, військовослужбовця 97 окремого батальйону ТрО ЗСУ Віталія Васильовича. Сьогодні воїнові на псевдо Лісник виповнюється 47 років.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуку Чернівецької обласної ради.

Позивний він обрав собі сам, адже до повномасштабного вторгнення працював у Сокирянському лісовому господарстві. Чоловік пішов захищати країну разом із рідним братом та колегами.

«Коли почалося повномасштабне вторгнення, я вдома сказав, що йду зупиняти ворога, щоб він не дійшов до нас. Та вже ввечері 24 лютого 2022 року штурмував військову частину, щоб мене взяли на службу», – каже чоловік.

Віталій обіймає посаду командира інженерно-саперного взводу. За час війни побував на Харківському та Донецькому напрямках.

Немає опису світлини.

Раніше ми писали про те, що військовий із Буковини отримав нагороду за сумлінну службу від командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

 

Коментарі