Новини

До Дня музейного селфі: у Чернівцях Краєзнавчий музей проводить флешмоб

Автори найкращих селфі отримують подарунки.

Фото: ЧОКМ

Флешмоб до Дня музейного селфі проводить Чернівецький обласний краєзнавчий музей. 

Про це повідомляє пресслужба музею.

Автори найкращих селфі отримують подарунки – фотоальбом «64 таємниці з музейної скарбниці» та книгу «У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848-1918)».

«Щорічно у третю середу січня у світі відзначають День музейного селфі (Museum Selfie Day). У цей день відвідувачі фотографуються в музеях поруч із експонатами, що їх найбільше зацікавили, та діляться своїми світлинами в соцмережах з хештегами #MuseumSelfie та/або #MuseumSelfieDay», – йдеться у повідомленні.

Фото: ЧОКМ

Зазначають, що у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї та його філіях – Чернівецький літературно-меморіальний музей Ольги Кобилянської, Літературно-меморіальний музей Юрія Федьковича, є чимало атмосферних локацій та старовинних експонатів для гарного фото.

Як долучитися до флешмобу:

– відвідати ЧОКМ або філії;

– світлини розмістити на своїй сторінці у Facebook або Instagram 17 січня 2024 року з обов’язковим використанням хештегу #SelfieRegmusCv2024.

Переможців ЧОКМ оголосить 18 січня.

У музеї застерігають, що у середу установа закрита для відвідувачів, тож охочі можуть заселфитись відвідавши експозиції напередодні.

 

Коментарі