Новини

Військові з Буковини отримали нагороди від Зеленського та Залужного

Андрій Калічин отримав нагороду «За оборону України», а Віктор Боднарюк відзначений нагрудним знаком «Золотий хрест».

Житель села Іспаса, що на Буковині, Андрій Калічин, нагороджений відзнакою Президента України Володимира Зеленського «За оборону України». Про це повідомляє Чернівецька ОВА у фейсбуку.

З квітня 2015 року по жовтень 2016-го Андрій проходив військову службу у Державній спеціальній службі транспорту. Він виконував завдання щодо охорони об’єктів інфраструктури в зоні проведення антитерористичної операції.

З початком повномасштабного вторгнення військовий пішов на фронт добровольцем. Нині він проходить службу в 110 ОМБр ім. генерала-хорунжого Марка Безручка, яка зараз боронить Авдіївський напрямок.

Буковинець Віктор Боднарюк відзначений нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомляє Чернівецька ОВА у фейсбуку. Раніше військовослужбовець отримав відзнаку Президента «За оборону України».

Віктор – житель одного з населених пунктів Сокирянської громади. До війни чоловік займався сільським господарством та бджільництвом. Із перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України взяв до рук зброю та став на захист рідної землі.

Коментарі