Афіша, Новини

Квадроцикл для 115-ки: студенти ЧНУ проводять благодійний розіграш подарунків за донати

Серед лотів: фотосесія у професійного фотографа, уроки вокалу, гри на музичних інструментах, танцювальний майстер-клас, квитки на театральні вистави та музичні заходи, сертифікати на їжу, книги та інше.

Фото ілюстративне/ Центр культури та дозвілля

З 23 серпня по 6 вересня Центр культури та дозвілля ЧНУ проводить розіграш подарунків за донати на квадроцикл для військового з Буковини. 

Про це повідомляють організатори.

Студенти продовжують збирати кошти на квадроцикл для Олега Филипчука та його 115-ї окремої механізованої бригади. В рамках цього збору триватиме розіграш.

«Зараз хлопці на Бахмутському напрямку і для евакуації поранених з важкодоступних місць і потрібен Квадроцикл BRP Bombardier», — повідомляють організатори. 

Центр культури та дозвілля

Аби взяти участь у розіграші необхідно задонатити суму від 100 гривень на карту 4149 4998 0690 6671 – Дмитро Павлюк. Після цього потрібно обрати номер від 1 до 100 та написати @d_pavlyk у телеграмі.

Серед лотів: фотосесія у професійного фотографа, уроки вокалу, гри на музичних інструментах, танцювальний майстер-клас, картина, квитки на театральні вистави та музичні заходи, сертифікати на їжу, книги та інше.

Мета загального збору 170 000 грн. Посилання на банку. Донатити також можна на номер картки банки 5375411208318662.

Коментарі