Новини

Лікар з Чернівців забив переможний гол на чемпіонаті світу з футболу серед медиків

Віталій Буздуган був учасником збірної 45+. У фінальному матчі з Колумбією він забив третій гол, чим і виборов перемогу для української збірної на чемпіонаті світу.

Фото: Чернівецька обласна рада

Лікар-офтальмолог Чернівецької обласної лікарні Віталій Буздуган забив переможний гол на цьогорічному чемпіонаті світу з футболу серед медиків.

Фото: Чернівецька обласна рада

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Змагання відбулися на початку липня у столиці Австрії Відні. Серед понад 1000 лікарів, 46 команд з 5 континентів провели 3 футбольних Кубки Світу. Morell Cup — змагання серед лікарів старше 25 років, Vogel Cup — змагання серед лікарів 45+, а також новий турнір – Carlito Cup. У цій категорії змагалися лікарі віком 60+.

Віталій Буздуган зіграв у складі збірної 45+ .

Під час турніру серед лікарів 45+ українська збірна стала переможцем групового етапу. У чвертьфіналі здолала колег із Канади із рахунком 9:0, у півфіналі – Бразилію з рахунком 4:0. А в фіналі — Колумбію, здобувши у серії пенальті перемогу з рахунком 3:2.

Третій гол забив лікар Віталій Буздуган, чим і виборов перемогу для української збірної на чемпіонаті світу.

«Наша команда української збірної дуже сильна, загартована, має бойовий непереможний дух, що й допомогло нам виграти», – відзначає Віталій Буздуган.

Коментарі